Номери та ціни

Для Вас ми пропонуємо номери класу люкс, полулюкс та номери класу стандарт з усіма побутовими зручностями.

В будинку № 1 розташовано три номери люкс з власними кухнями та терасою. Це великі двокімнатні номери. Кухні обладнані відповідними меблями з газовою плитою та умивальником, холодильником, наявний гостинний стіл і стільці. Один з номерів обладнаний також каміном на дровах. У спальних приміщеннях є велике двоспальне ліжко, диван, тумбочки, комод, шафа, телевізор (кабельне TV). У кожному номері є окремий санвузол, душ, умивальник.

В будинку № 2 розміщено номери класу полулюкс. У номерах є двоспальне ліжко, диван для додаткового місця, тумбочки, шафа, стільці і столик, телевізор (кабельне TV). У кожному номері окремий санвузол, душова кабінка, умивальник. На першому поверсі даного будинку знаходиться їдальня та кухня, в якій наявні для користування два холодильника, газова плита, кухонна мебель, великий гостинний стіл зі стільцями, кухонний посуд та столові прибори. На другому поверсі будинку є спільний вихід на невелику відкриту терасу.

В будинку № 3 на 1 – 3 поверхах розміщено двомісні однокімнатні номери класу полулюкс. У номерах є двоспальне ліжко, диван для додаткового місця, тумбочки, шафа, стільці і столик, телевізор (кабельне TV), холодильник,  кухонний посуд та столові прибори. У кожному номері окремий санвузол, душова кабінка, умивальник.
На третьому мансардному поверсі будинку № 3 розміщено два номери класу люкс без власних кухонь. Це великі номери з виходом на балкони, з яких видно ліс та річку. В номерах є двоспальне ліжко, диван для додаткового місця, тумбочки, шафа, стільці і столик, комод, телевізор (кабельне TV), холодильник, кухонний посуд та столові прибори. У кожному номері окремий санвузол, біде, душова кабінка, умивальник.
В даному будинку також розміщено номери класу стандарт. В номерах є одне велике двоспальне або два односпальні ліжка, стіл і стільці, тумбочки, шафа, телевізор (кабельне TV). У кожному номері окремий санвузол, душова кабінка, умивальник.
В розпорядженні мешканців третього будинку на першому та другому поверсі є кухні з усіма зручностями та їдальнями.

Ціни вказані за номер (на двох осіб) на одну добу (грн.)

Категорія номеру

ціни

 

Люкс з кухнею

1200
 
Люкс з балконом
(без кухні)
900
 
Двомісний однокімнатний
полулюкс
700
 
Двомісний однокімнатний
стандарт
600
 

Вартість додаткового місця для третьої людини — 100 грн.

Увага! У вартість не входить туристичний збір у розмірі 0,5% (для внутрішнього туризму) від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої Законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення, що становить на 2024 рік —  40 грн.. 

У вартість проживання входить:

  • Місце для паркування;
  • Дитячий майданчик;
  • Користування басейном;
  • Інтернет WiFi;
  • Альтанка з мангалом;
  • Користування праскою.

Додаткові платні послуги:

  • Трансфер;
  • Прання одежі;
  • Лікувальний масаж;
  • Прокат лиж та лижного спорядження.