Правила проживання в котеджі

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  1. Ці Правила розроблені на основі чинного Законодавства України.
  2. Котедж «Любов» — гарантує гостям дотримання усіх правил конфіденційності.
  3. Адміністрація котеджу залишає за собою право накласти на гостей штраф за порушення норм протипожежної безпеки, куріння в недозволених місцях і недотримання законних вимог адміністрації.
  4. Відгуки та пропозиції щодо роботи котеджу можна залишити у адміністратора котеджу.
  5. Гості котеджу приймають до відома і не заперечують проти використання на території котеджу системи відеоспостереження за винятком туалетних кімнат і особистих апартаментів гостя.

ПОРЯДОК ПРОЖИВАННЯ В КОТЕДЖІ

  1. Котедж працює для Вас 24 години на добу 7 днів на тиждень. Розрахунковий час — 13.00, час виїзду — 12:00, час заселення в котедж — 13.00.
  2. Котедж призначений для тимчасового проживання громадян на строк, узгоджений з адміністрацією котеджу. Після закінчення узгодженого терміну, який проживає зобов’язаний звільнити номер. При заселенні пізніше розрахункового часу 13:00 і виїзді раніше 12:00 — оплата стягується за повну добу.
  3. Для гарантованого бронювання номера в готелі, проводиться передоплата в сумі 500 грн. з наступною оплатою при заселенні суми, що залишилася за весь період проживання. Повернення грошових коштів в разі форс-мажорних ситуацій розглядається індивідуально.
  4. При заїзді гість надає документ, що засвідчує його особу (паспорт, водійське посвідчення, іноземний паспорт) проходить реєстрацію у адміністратора котеджу і вносить оплату за проживання в котеджі. Котедж залишає за собою право відмовити в наданні послуг гостям, які не пред’явили посвідчення особи або відмовилися оплатити своє проживання.
  5. При необхідності продовження проживання в котеджі, Гість зобов’язаний звернутися до адміністратора. При підтвердженні адміністратором наявності вільних місць в котеджі, термін проживання може бути продовжений.
  6. Гість має право виселитися з котеджу раніше терміну, зазначеного в журналі реєстрації. Про своє дострокове виселення з котеджу гість зобов’язаний повідомити адміністратора як мінімум за 24 години до передбачуваної дати виїзду. В цьому випадку штрафні санкції не застосовуються, і гостю в повній мірі повертається сплачена сума за непрожитих період. Якщо гість повідомляє про своє виселення з котеджу в день від’їзду або менш, ніж за 24 години до дати виїзду, в такому випадку з гостя стягується штраф у розмірі добової вартості номера, але повертається сума оплати за наступні непрожиті дні.
  7. Гості, що залишаються у Вашому номері після 23:00, повинні попередньо зареєструватися у адміністратора і оплатити проживання відповідно до затверджених тарифів (Проводити на територію котеджу сторонніх осіб без повідомлення адміністрації забороняється).
  8. Просимо Вас дбайливо ставитися до майна котеджу, використовувати обладнання за призначенням, дотримуватися правил пожежної безпеки котеджу. Залишаючи номер, будь ласка, закривайте вікна, крани в кімнаті гігієни, вимикайте світло і інші електроприлади. У разі заподіяння матеріальних збитків з вини або недбалості проживаючого, а також у разі втрати майна — виставляється рахунок на відшкодування збитків та за простій номера під час ремонту.
  9. У день від’їзду ключ від номера здається адміністратору.
  10. У номерах всіх категорій проводитися прибирання — раз в три дні, заміна постільної білизни і рушників — раз в сім днів.
  11. Адміністрація котеджу не несе відповідальності перед Гостем за наслідки випадків, що сталися з його вини, а також в разі форс-мажорних ситуацій.
  12. Адміністрація котеджу залишає за собою право відвідування номера без згоди з гостем в разі задимлення, пожежі, затоплення, а також в разі порушення правил проживання котеджу.
  13. На території котеджу «Любов» персональну відповідальність за дії і безпеку своїх дітей несуть батьки.

Проживаючий зобов’язаний:

  • Дотримуватись загальноприйняті правила і норми поведінки, не порушувати чинне законодавство України;
  • Дотримуватись чистоти в номерах і на території котеджу, не кидати в унітаз засоби гігієни, серветки і т.п .;
  • Залишаючи номер: закрити кран, вимкнути світло і інші електроприлади;
  • Дотримуватися правил пожежної безпеки.

У разі пожежі:

  • Негайно повідомити про те, що трапилося адміністрацію котеджу;
  • Винести з номера матеріальні цінності та документи;
  • Покинути небезпечну зону і діяти відповідно до вказівок адміністрації.

З метою забезпечення порядку і безпеки в котеджі забороняється:

  1. Палити в номерах, холах і приміщеннях котеджу за винятком спеціально відведених місць.
  2. Користуватися в номері електричними приладами за винятком дозволених адміністрацією до використання.
  3. Проводити на територію котеджу сторонніх осіб без повідомлення адміністрації.
  4. Передавати стороннім особам ключі від номера.
  5. Зберігати в номері легкозаймисті матеріали.
  6. Проносити на територію котеджу і зберігати в номері матеріали і предмети, які небезпечні для життя і здоров’я оточуючих.
  7. Використовувати майно котеджу не за призначенням.
  8. Переставляти і виносити меблі з номера.
  9. Порушувати загальноприйняті норми поведінки, в т.ч. перебувати на території котеджу під дією наркотичних засобів.
  10. Виявляти агресивні дії, які загрожують безпеці здоров’я або майну інших осіб.
  11. Заподіювати збиток майну котеджу.
  12. Розміщувати в номері гостей після 23:00 без оплати і реєстрації їх перебування в котеджі.
  13. Розміщувати в номерах домашніх тварин, рептилій, птахів і т.п.

З питань додаткової інформації про послуги котеджу, будь ласка, звертайтеся до адміністратора котеджу по телефону:

+ 38 (063) 325 44 51
+ 38 (050) 678 31 10
+ 38 (099) 420 91 61

У разі порушення правил проживання, встановлених в котеджі, адміністрація має право відмовити гостю в подальшому проживанні без повернення оплати за проживання.

Бажаємо Вам приємного відпочинку.

Адміністрація котеджу.